Retningslinjer

Betalingsinformation

Når du har tilmeldt dig mikrobetaling accepterer du, at vores samarbejdspartner Reepay gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at kunne trække betaling automatisk fra dit betalingskort. Disse oplysninger slettes når aftalen udløber.

Refundering

Hvis du vælger at opsige aftalen inden fortrydelsesretten udløber, vil de betalinger du har foretaget blive refunderet til det tilmeldte betalingskort (dog minus gebyrer).
Hvis det ikke er muligt for os at trække betalingen fra dit kort, vil du modtage en e-mail fra Ticketmaster som fortæller, at betalingen ikke kunne gennemføres, og hvordan du opdaterer kortoplysningerne. Hvis vi ikke modtager korrekte kortoplysninger efter to rykkere bliver din aftale annulleret, og det du har indbetalt vil blive refunderet (dog minus gebyrer).

Kontaktinformation

Alle oplysninger vedr. din ordre og din billet vil blive sendt til den e-mailadresse du oprettede dig med. Du accepterer, at Ticketmaster kan kommunikere elektronisk med dig, herunder at sende e-mails om billetten.

Personlig information

Når du tilmelder dig mikrobetaling, skal du som minimum angive dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Disse oplysninger er påkrævet for, at vi kan udfylde din ordre.
Du skal være mindst 18 år gammel for at kunne tilmelde dig mikrobetaling.

Ticketmaster forbeholder sig ret til at videregive dine personlige oplysninger til Down The Drain Group og Reepay for at kunne opfylde din ordre. Herudover videregiver Ticketmaster ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der er indtastet på denne hjemmeside, til nogen tredjepart.

Personoplysningerne indsamles til levering af din billet og til kontakt med relevante oplysninger vedrørende din mikrobetaling.

Medmindre aftalen fornyes, slettes dine personlige oplysninger, når aftalen udløber.

Bemærk: ved tilmelding til mikrobetaling bliver du automatisk oprettet med en profil hos Ticketmaster, hvis der ikke allerede findes en profil i forvejen på din e-mailadresse. Se Ticketmasters Persondatapolitik her.

Dine rettigheder

Du har rettighederne over, hvordan dine personlige oplysninger benyttes, dette gælder bl.a.:

  • Retten til at protestere mod vores behandling af dine oplysninger.
  • Retten til at anmode om, at dine oplysninger slettes eller at yderlige brug forhindres.
  • Retten til at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt om dig.
  • Retten til at rette, ændre eller opdatere de oplysninger, du har givet os.
  • Retten til bestride en automatiseret beslutning, vi foretager om dig. En automatiseret beslutning er en beslutning, som tages uden, at mennesker involveres, og som har juridiske konsekvenser (f.eks. undersøgelse af kreditforhold). Vi foretager typisk ikke automatiserede beslutninger, men hvis vi gør, vil vi oplyse om, at en sådan beslutning er foretaget.

For at udøve ovenstående rettigheder, venligst kontakt os. Vær opmærksom på, at selvom vi nøje vil vurdere hver enkel anmodning, vi modtager, kan dine rettigheder være forskellige afhængigt af din bopæl, og vi er ikke altid forpligtede til at efterkomme din anmodning. Hvis dette er tilfældet, vil vi forklare dig hvorfor.

Se Ticketmasters fulde Persondatapolitik for flere oplysninger.